ANKARA / ÇUBUK - Yavuz Selim İlkokulu

Nis

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI OKULUMUZDA ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI.

PROGRAMDA EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

Nis

OKULUMUZDA KÜTÜPHANELER HAFTASI ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANIYOR. BU KAPSAMDA 3-E SINIFIMIZ İlçemizde bulunan Halk Kütüphanesini ziyaret ettiler.

Mrt

İFTAR MÜNASEBETİYLE ÖĞRETMENLERİMİZLE BİR ARAYA GELDİK. İFTARIMIZI BİRLİKTE AÇTIK.EMEĞİ GEÇEN HERKESE,TEŞVİK EDEN TÜM ARKADAŞLARIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.RABBİM BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ DAİM ETSİN...

Mrt

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ ADINA OKULUMUZDA ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER YAPILDI.

BU VESİLEYLE BAŞTA CUMHURİYETİMİZİN KURUCUSU GAZİMUSTAFA KEMAL ATATÜRK OLMAK ÜZERE, TÜM ŞEHİTLERİMİZİ RAHMET, MİNNET VE ŞÜKRANLA ANIYORUZ.

Mrt

Bağımsızlığımızın sembolü İstiklal Marşı, 103 yaşında. Mehmet Akif Ersoy, milletin hissiyatına tercüman olup milli mücadele ruhunu kaleme aldı. Türk milletinin kurtuluş mücadelesini anlatan eser 12 Mart 1921'de Meclis'te kabul edildi.

Bu vesileyle İstiklal Marşımızın Kabulü okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı.Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Ock

ETWİNNİNG KAPSAMINDA AVRUPA ETİKETİMİZİ ALDIK. BU ETİKETİ OKULUMUZA KAZANDIRAN OKULUMUZ ÖĞRETMENİ SİBEL GÜNEŞGÖR'E ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

OKULUM TEMİZ BELGEMİZ HAYIRLI OLSUN.

TÜM EMEĞİ GEÇENLERE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

Kas

Geleceğimizin teminatı öğrencilerimizi yaşam sevgisiyle donatan, onları bilgisiyle besleyen, siz saygıdeğer öğretmenlerimizin  Öğretmenler Gününü kutlar; okulumuza vermiş olduğunuz çok değerli hizmet ve katkılardan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederiz.

Kas

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Alican Kılıç ve şube müdürlerimiz Sayın Hilmi Karaot, Sayın Ercan Erdoğan, Sayın Ali Bodur,Sayın Savaş Uzun; okulumuzu ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundular. Kendilerine teşriflerinden dolayı çok teşekkür ederiz

1O KASIM ATATÜRK'Ü ANMA GÜNÜ

10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA GÜNÜ OKULUMUZDA ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI.

PROGRAMDA EMEĞİ GEÇEN ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ

BU VESİLEYLE CUMHURİYETİMİZİN KURUCUSU ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü RAHMET,MİNNET VE ÖZLEMLE ANIYORUZ.

Kas

Çubuk Yavuz Selim İLKOKULU 2_8 Kasım tarihleri arasında Lösemili Çocuklar Haftasını kutladı. #BizKazanacağızLÖSEV

Ekm

CUMHURİYETİMİZİN 100.YILI OKULUMUZDA ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI.PROGRAMDA EMEĞİ GEÇEN ÖĞRENCİLERİMİZE VE ÖĞRETMENLERİMİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

Cumhuriyet COŞKUSUNU EVLERİMİZE taşıdık

4.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN MTA GEZİSİ

Eyl

Milli Mücadelenin en önemli zaferlerinden biri olan Sakarya Meydan Muharebesi sonrasında, Gazi Meclisimiz tarafından Mustafa Kemal Atatürk'e 'Gazi'lik unvanı ve "Mareşallik" rütbesi verilmiş ve bu tarihe atfen her yıl, 19 Eylül Gaziler Günü olarak kutlanmaktadır.

Şüphesiz ki her 19 Eylül günü, şehadete koşarken gazilik makamına eren kahramanlarımıza olan minnet duygumuzun daha da kuvvetlenmesine vesile olmaktadır.

Aziz milletimizin bugünlere kavuşmasında büyük emekleri olan, şanlı tarihimize adlarını altın harflerle yazdırmış gazilerimizi bu vesile ile bir kez daha şükranla anıyoruz.